Restaurant Pashmina

Палитра от вкусове и аромати, събрани от всички краища на света. Няколко различни заведения ще бъдат Ваш съюзник, по време на престоя Ви.

Ресторант Pashmina разполага с 220 вътрешни места и 120 външни места, разположени на панорамна тераса с гледка към емблематичното езеро „Клептуза“.

Ресторантът на комплекса ще Ви очарова с алпийска атмосфера, заложила на естествени материали, пастелни цветове и уютни светлини. Палитрата от вкусови предложения ще Ви пренесе през различни места и времена, с единствената цел, да доставим максимална наслада на сетивата Ви!

FOOD & DRINKS

Lobby Bar
& Lounge

Lobby Bar & Lounge – с първата глътка кафе приветстваме деня, а с последната от класно питие го изпращаме. По всяко време сме тук, за Вас. Разположен на ниво Рецепция, Lobby bar & Lounge е готов да задоволи всички Ваши желания, дори и тези, за които не подозирате.

KASHMIR WELLNESS & SPA

Whiskey Club & Social Bar

Още две местенца отварят врати за Вас - Whiskey Club и Social Bar. Селекция от отбрани напитки и пури ще превърнат момента в незабравимо преживяване. Партия шах, покер турнир с приятели или просто разговор – решавате Вие.

Pool Bar

Pool Bar

Лято край басейна ... в топли, минарални води - обгърнати от вечно зелени гори ... Pool Bar Kashmir е на Ваше разположение всеки летен ден, за да допълни пълноценната Ви почивка. Чаша кафе, леден коктейл или сандвич избирате Вие. Разкошни люлки, шезлонги за слънчеви бани .. и сервитьор под ръка, какво повече, за да се насладите на плажа в планината.